Poslovni radio | In Store radio
Poslovni radio | Glazba
Poslovni radio | Produkcija
Poslovni radio | Emitiranje


Što je

reklama?


Oglašavanje ili reklamiranje je vrsta komunikacije i vještina kojoj je svrha informiranje o nekom proizvodu ili usluzi. Zvuk reklame može u zadnji čas promijeniti odluku kupca da se ipak odluči za neki proizvod. Promovirajte svoju robnu marku, proizvod ili uslugu i pojačajte prodaju sa trenutnom komunikacijom na vlastitom poslovnom radiju.


  

Naslovnica


  

Glazba


  

Produkcija


  

Emitiranje


  

Što je reklama u vašem poslovnom okruženju?


Audio oglašavanje u poslovnom prostoru jedan je od najbržih i najisplativijih načina za prenošenje poruke klijentima. Poslovni radio nudi izradu reklamnih poruka i oglašavanje za trgovine, hotele, zračne luke, kina, trgovačke centre, benzinske servise, ugostiteljske objekte kao i za sve poslovne subjekte koji imaju viziju kako utjecati na kupce, unaprijediti poslovanje i povećati vrijednost svoje robne marke, proizvoda ili usluge.


  

Reklama

In-Store radija.


Jedna od najvažnijih stvari radija koji emitira program za poslovne korisnike i prodajna mjesta, osim glazbe, su njegove reklame. In-Store propagandna poruka promovira isključivo vlastitu robnu marku, proizvod ili uslugu i u vlastitom prostoru bez reklama konkurencije. Kreativni tim poslovnog radija svojim klijentima isporučuje originalne reklame koje ostavljaju dojam, stvaraju snažnu emociju i prate njihovu robnu marku, proizvod ili uslugu.


  

Reklame u trgovini povećavaju

prodaju i do 16%.


Svaka propagandna poruka poboljšava prodaju, ali reklame u trgovini to rade na sasvim drugoj razini. To je radi toga što vam najava u trgovini omogućuje da kontaktirate svoje kupce dok su još tamo. Redakcija marketinga i tehnike poslovnog radija osmisliti će i pripremiti vašu marketinšku kampanju, kvalitetno producirati radijski spot i izdvojiti vas od konkurencije.


  

Prednost reklame na vašem Internet radiju.


Klasične FM radio stanice, TV i digitalni mediji neizbježne su platforme za reklamiranje većine oglašivača danas. Međutim, pored svih pogodnosti koje nude navedeni formati, oglašivači ne mogu utjecati na njihov sadržaj i pojavu konkurencije. Individualna reklama na vlastitom radiju je najveća dobit budućeg poslovnog Internet kanala, vašeg poslovnog radija.

 


  

Bez reklama konkurencije

i nevažnih sadržaja.


Vaš poslovni Internet radio se nameće kao idealno rješenje preko kojeg komunicirate sa tržištem. Propagandna ili reklamna poruka u vašem prostoru je progresivan alat za dizanje vrijednosti proizvoda, usluge ili robne marke. Ostvarite masovnu slušanost svojih reklamnih poruka kroz vlastiti radijski kanal na neograničenom broju lokacija 24/7/365.


  

Selektiranje glazbe


Više od milijun naslova u rotaciji

Produkcija i snimanje


Propagandne poruke i govorni sadržaji

Streaming radio programa


100 pozicija u osnovnom paketu

All-in-one

In-store radio marketing solution.

Sve na jednom mjestu uz brojne mogućnosti, od selektiranja glazbe, snimanja i produkcije propagandnih poruka, realizacije govornih sadržaja do montaže i emitiranja finalnog radijskog programa Internetom.

  

Poslovni radio

HR, 10 090 Zagreb, Jamine 63

Mobile

(385) 98 233 933


© Poslovni radio 2024. Sadržaj stranica je isključivo informativan.