Poslovni radio | In Store radio
Poslovni radio | Glazba
Poslovni radio | Reklame
Poslovni radio | Emitiranje


Što je

produkcija?


Ona je pokretač niza aktivnosti od biranja i selektiranja glazbe, snimanja propagandnih spotova, zvučnog loga, audio najava, dizajna zvuka, sinkroniziranja i miksanja do masteringa, montaže i emitiranja finalnog programa Internetom.


  

Naslovnica


  

Glazba


  

Reklame


  

Emitiranje


  

Produkcija poslovnog radija.


Industrijski format radija izveden je po najvišim radijskim standardima današnjice. Promotivne poruke, glazba i ostali sadržaji, ažuriraju se svaki dan što nam omogućuje kontinuitet i emitiranje bez ponavljanja. Naš razvoji tim, redakcija glazbe i tehnike, senzibilizirani su na jedinstveni radijski doživljaj, rezultate i optimalan povrat vaših ulaganja uzimajući u obzir tehnološke inovacije i marketinška pitanja.


  

Producent

poslovnog

radija.  


On je komunikator i koordinator različitih potreba za ukupnu vrijednost radijskog programa. Ima ključnu ulogu u dizajnu i sadržaju emisija budućeg formata poslovnog kanala. Stvara stalni tok kreativnih ideja, radi na glazbi i govoru. Usmjeren je na realizaciju, osigurava emitiranje visoke kvalitete i razumije profil budućeg medija.


  


Tim

poslovnog

radija.


Nismo slučajno ovdje, dolazimo sa FM-a. Mi smo radijski profesionalci, dinamični i fleksibilni pojedinci sa više od četvrt stoljeća iskustva u pripremi, stvaranju i emitiranju zagrebačkog RADIJA 101 (1984. - 2011.). Mi radimo radio, motivira nas produkcija najboljeg mogućeg programskog sadržaja, proizvodimo ga za jedinstvene potrebe klijenta 24 sata dnevno i 7 dana tjedno.

  


Radio stream za

ultimativni program

vašeg poslovnog radija.


Streaming programskih sadržaja za sve lokacije od jedne prodavaonice do tisuće mjesta (streaming ili strujanje: generički naziv za prijenos audio i video sadržaja putem Interneta). Platforma radija struji Internetom, a preuzima se putem PC-a, prijenosnih računala, tableta, androida ili pametnih telefona. Za prijem vlastitog radija nisu potrebni dodatni uređaji niti instalacije posebnih programa ili aplikacija, dovoljan je priključak na Internet mrežu, cinch kabel i pojačalo sa zvučnicima.

  

Selektiranje glazbe


Više od milijun naslova u rotaciji

Produkcija i snimanje


Propagandne poruke i govorni sadržaji

Streaming radio programa


100 pozicija u osnovnom paketu

All-in-one

In-store radio marketing solution.

Sve na jednom mjestu uz brojne mogućnosti, od selektiranja glazbe, snimanja i produkcije propagandnih poruka, realizacije govornih sadržaja do montaže i emitiranja finalnog radijskog programa Internetom.

  

Poslovni radio

HR, 10 090 Zagreb, Jamine 63

Mobile

(385) 98 233 933


© Poslovni radio 2024. Sadržaj stranica je isključivo informativan.